1.Kohderyhmä

Tarvikevaltti Ky/Verkkovaltti myy koulujen tekniseen käsityöhön käytettäviä tarvikkeita ala-ja yläasteille sekä ammattiopistoille Suomessa.

2. Tuotteiden hinnat

Tilatun tuotteen hinta on aina sivulla tilaushetkellä näkyvä veroton hinta. Tuotteiden ilmoitetut hinnat eivät sisältävät arvonlisäveroa. Mikäli Verkkovaltin hinnoissa on ilmiselvä virhe on sivuston haltijalla oikeus muuttaa ja korjata hinnat oikeaiksi.

3. Toimitusaika

Toimitusaika postitettavilla tuotteilla on noin 3-7 työpäivää. Mikäli tilaus on tehty palveluvaltin kautta, toimitusaika on noin 1-2 viikkoa erikoistilauksesta johtuen.

Paketit toimitetaan Itellan Oy:n Itella Express Business Day 14 palvelulla. Joissakin tapauksissa voidaan käyttää Matkahuollon Oy:n palveluja.

Erikoismitallisten puuhiomanauhojen toimitus voi kestää  1-3 viikkoon johtuen nauhojen tehdastoimituksesta.  Nauhat toimitetaan kuitenkin mahdollisimman nopeasti tilaajalle.

4. Toimitusmaksut

Yhdellä tilauksella yhteen osoitteeseen tehdyt vähintään 400 € (alv 0%) tuotteet toimitetaan ilman toimitusmaksua. Verkkotilausjärjestelmästä voi tilata tuotteita ainoastaan Suomeen.

5. Maksutavat

Tilatut tuotteet laskutetaan tiedossamme olevaan, jo ennalta sovittuun laskutusosoitteeseen. Jos tilaaja ei ole aikaisemmin ollut Tarvikevaltti Ky/Verkkovaltin asiakas, pyydämme ystävällisesti tilaajaa täyttämään laskutustiedot tilauksen yhteydessä (ei pakollinen).

6. Tilausvahvistus

Tilausvahvistus lähetetään tilaajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Jos sähköpostiosoitetta ei ole annettu, ei erillistä tilausvahvistusta lähetetä.

7. virheellinen toimitus/palautus

MIkäli toimitus on virheellinen, vahingoittunut tai halutaan tietystä  syystä palauttaa, on ilmoitus tehtävä heti asiakaspalveluun osoitteella asiakaspalvelu@tarvikevaltti.fi tai puhelimitse 0400 672 747. Mukaan tulee liittää kuvaus tuotteen virheestä. Virhe vaihdetaan kuluitta pääsääntöisesti toimittamalla tilalle virheetön tuote. Jos tämä ei ole mahdollista, tuotteesta laskutettu/maksettu hinta maksetaan tilaajan ilmoittamalle tilille, kun viallinen tuote on vastaanotettu palautuksena.

8. Vastuunrajoitus

Tarvikevaltti Ky/Verkkovaltti ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä vahingoista. Tarvikevaltti Ky/Verkkovaltti ei vastaa verkko-palveluissa mahdollisesti olevista virheistä aiheutuneista vahingoista, Tarvikevaltti Ky/Verkkovaltti ei vastaa mahdollisista vahingoista jotka johtuvat Tarvikevaltti Ky/Verkkovaltin kautta tilaamista tai -tuotteiden käytöstä.

9. Sopimuksen muuttaminen

Tilaajan tulee ennen tilauksen tekemistä tutustua voimassaoleviin tilausehtoihin Tarvikevaltti Ky/Verkkovaltin-verkkosivuilla. Tarvikevaltti Ky kehittää Verkkovaltti-verkkosivujaan jatkuvasti, joten Tarvikevaltti Ky voi muuttaa Verkkovaltti-verkkosivujen sisältöä tai lopettaa palveluiden tai niiden osan tarjoamisen. Tarvikevaltti Ky:llä on oikeus muuttaa tai irtisanoa tilausehdot ilmoittamalla tästä Verkkovaltti-tilausjärjestelmässä.

10. Riitojen ratkaisu

Tarvikevaltti Ky/Verkkovaltin tilausjärjestelmän käyttöön sovelletaan Suomen lakia. Tarvikevaltti Ky:n/Verkkovaltin ja tilaajan välistä sopimusta koskevat mahdolliset riita-asiat pyritään aina ensisijaisesti sopimaan tilaajan ja Tarvikevaltti Ky:n kesken. Mikäli sopimukseen ei päästä, riita ratkaistaan Pohjois-Savon Kuopion toimipisteen käräjäoikeudessa.